کپی شد
زمینه های پیدایش واقعه فخ
حوادث اجتماعی ریشه در آرمانها و خواستههای بشر دارند و چون این خواستهها به طور مستقیم در تصرف و تجربه پژوهشگران قرار نمیگیرند، اهداف و منویّات بازیگران صحنه یک حادثه اجتماعی، به راحتی در دسترس ناظران آن حوادث قرار نمیگیرند؛ از اینرو، نیازمند کاوش نسلهای متعدد میباشند و چه بسا که هیچگاه این عوامل به طور کامل کشف نگردند.
بسیاری از حوادث اجتماعی، بهویژه حوادث اعتراضآمیز و پرخاشگرانه، در واکنش به اوضاع و شرایط نامطلوب حاکم بر جامعه صورت گرفته است؛ شرایطی که معمولاً بخشی از آنها به مسائل فرهنگی، اقتصادی و سیاسی مربوط میشود. گاهی علل و زمینههای پیدایش یک رویداد اجتماعی به قدری متنوع و زیاد است که تحدید و تعیین آنها را به طور مشخص، تقریباً غیرممکن میسازد. علاوه بر این، در مواردی، شرایط اقلیمی و حوادث طبیعی و انسانی جنبی، نسبت به روند یک حادثه سازگار یا ناسازگار، شتاب دهنده یا کُند کننده بوده و نیز هوش و ادراک شخصی بازیگران یک صحنه، در کمّ و کیف شکلگیری پدیدههای انسانی نقش آفرین میباشند.
واقعه فخ هم از این قاعده مستثنی نیست و شکلگیری آن بستگی به اوضاع و شرایط نامطلوب حاکم بر جامعه صورت داشته است.[1]
[1]. برگرفته از مرکز اطلاع رسانی حوزه نت.
مباحث مرتبط: 
زمینه های اقتصادی واقعه فخ, زمینه های پیدایش واقعه فخ, زمینه های سیاسی واقعه فخ, زمینه های فرهنگی واقعه فخفرم ثبت پیشنهادات و انتقادات
شما می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را درباره این مدخل با ما درمیان بگذارید