کپی شد
شیطان پرستان و جشن هالووین
یکی از جشنهایی که در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی برگزار میشود، جشن هالووین نام دارد. مردم این کشورها، اغلب شناخت زیادی از این جشن ندارند. آنها میگویند که هالووین جشن ارواح است؛ جشنی که از کودک تا بزرگسال در شکل ارواح و جن ها ظاهر میشوند تا همدیگر را بترسانند. با این حال بیشتر آنها هرگز نمیدانند که هالووین یک جشن شیطانپرستی است.
برای آشنایی بیشتر با این جشن لازم است که از پیشینه آن مطلع شویم: بنیانگذاران این جشن شیطانی، قوم اروپایی «سلت» بودند که سال ها پیش از میلاد مسیح (علیه السّلام)، در ایرلند و شمال فرانسه زندگی میکردند. آنها در شب آخر سال، مراسمی را به افتخار «سامهین (samhain)» موسوم به «پروردگار مرگ» برگزار میکردند. سلتی ها در این مراسم، دور هم جمع میشدند و آتش میافروختند و برای دستیابی به برکت فراوان (دام و غله)، اولین فرزند خانواده را قربانی میکردند.
مردم این قوم باور داشتند که در این شب، جادوگران سوار بر جاروی خود، در آسمان پرواز میکنند و زنان با شیطان رابطه جنسی برقرار میکنند و در این بین، شیطان شیپور مینوازد و ارواح خبیث بر بلندای تپهها با جادوگران به رقص و پایکوبی میپردازند، طوری که گربههای سیاه، خفاشها و جن و پریها نیز با آنها همراهی می کنند. این قوم خرافاتی، همچنین بر این باور بودند که در شب پایان سال، مرز میان دو جهان، به نازکترین حد ممکن میرسد و موقعیت برای راندن ارواح پلیدی که ممکن است به محصولاتشان آسیب برسانند فراهم میشود؛ لذا در این مراسم که «سامهین» نام داشت، از یک طرف، صورتهای خود را با نقاب پوشانده و با لباسهای عجیب، خود را به شکل ترسناکی در میآوردند و با حرکت دسته جمعی، به زعم خود ارواح سرگردان را فریب داده و از روستاهای محل زندگی خود دور می کردند، از طرفی دیگر سیب و گردو و بادام و غذا و نوشیدنی را داخل سینی ها گذاشته و تقدیم ارواح می کردند.
قوم سلت، این مراسم ابلهانه را که منشأ شیطانی و بتپرستی داشت، هر سال انجام میدادند. تا اینکه رومیها به این منطقه حمله کردند. یکی از نتایج این حمله، ورود مسیحیان به این سرزمین بود که باعث تغییراتی در مراسم سامهین شد. رهبران کلیسا جشنهای غیرمسیحیان را با مراسم و تعطیلات مسیحیان تلفیق کردند. بدین ترتیب جشنهای روز سامهین با اعیاد روز «تمامی قدیسان» در اول نوامپبر – که در آن یاد شهدای اولیه مسیحیت گرامی داشته میشود – و روز «تمامی ارواح» در دوم نوامبر – که در آن یاد تمامی درگذشتگان گرامی داشته میشود – ترکیب شد. شبِ پیش از روز «تمامی قدیسان»، به نام «شب تمامی مقدسات» (All Hallows Eve) نامیده می شد و واژه هالووین (Halloween) نیز برگرفته از نام همین شب است.
در اوایل قرن ۱۹ میلادی، بسیاری از ایرلندی ها به آمریکا مهاجرت کردند و این جشن شیطان پرستی را به آمریکا سرایت دادند. البته این مراسم در آمریکا دچار تغییراتی شد. به عنوان مثال: آمریکاییها حضور شیاطین و ارواح خبیث در هالووین را بیشتر مورد استقبال قرار دادند و بیشتر نمادهای ترسناک و خشن را برای آن در نظر گرفتند. برگزاری مراسم هالووین در این کشور، مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرد، طوری که مجرمان آمریکایی در این شب، مردم را مورد آزار و اذیت قرار میدادند، به خانه ها حمله میکردند و با سنگ و کلوخ، دودکش خانه ها را مسدود میکردند و در برابر اعتراض مردم، ادعا میکردند که این اتفاقات ناشی از حضور ارواح مرموز و شیاطین است و آنها هستند که مردم را تحریک میکنند. آسیب هایی که این مراسم به همراه داشت باعث شد که برگزاری هالووین در آمریکا برای مدتی متوقف شود. پس از آن، برای اولین بار در سال ۱۹۲۰ میلادی دولت آمریکا تحت تدابیر امنیتی، مجوز رسمی برگزاری این مراسم شیطانپرستی را صادر کرد.
با این حال در طی سال ها، محافظت پلیس از این مراسم بیشتر حالتی نمادین داشته است؛ چرا که اخبار حوادث در شب هالووین نشان می دهد که حوادثی نظیر آتش سوزی، ضرب و شتم و حتی مرگ به بالاترین حد خود در طول سال میرسد.
امروزه در این مراسم کارهای مختلفی انجام میشود که در اینجا به ذکر چند نمونه اکتفا میکنیم:
1. توزیع مواد خوراکی مسموم:
در این شب، شیرینی و شکلات بین مردم تقسیم میشود. این شیرینی و شکلات ها اغلب فاسد هستند. بر اساس آمار فدراسیون ملی فروشگاههای ایالات متحده، «در سال ۲۰۱۰ م بیش از ۷۲ درصد از آمریکاییان در روز هالووین به دیگران شکلات داده اند».
البته در این آمار هیچ اشاره ای به میزان شکلات های فاسد، نشده است. گفتنی است، شیرینی روز هالووین از سه رنگ زرد، نارنجی و سفید تشکیل شده است. شیطانپرستان این سه رنگ را رنگ های شیطانی می نامند.
2. کوبیدن در منازل برای گرفتن هدیه:
در این شب، افراد مزاحم، ضمن کوبیدن در خانههای مردم، شروع به جیغ و داد زدن میکنند. آنها از صاحب خانه میخواهند که برایشان هدیهای بیاورد. در صورتیکه صاحب خانه به آنها هدیه دهد، به سراغ خانه بعدی می روند، در غیر این صورت، بلایی سرش میآورند که از این کارش به شدت پشیمان شود.
3. کدو و شلغمهای کندهکاری شده:
آمریکاییها در این به اصطلاح شب ارواح، کدو ا را به شکل صورتکهایی ترسناک برش میدهند. آنها این کار را به تقلید از قوم «سلت» انجام میدهند. سلتیها، شلغمهای بزرگ را از درون خالی میکردند و به اشکال وحشتناکی در می آوردند و پشت پنجرهها قرار میدادند تا ارواح از خانه آنها دور شوند. البته اروپاییها به جای کدو از شلغم استفاده میکنند.
اما آن چه باعث گسترش روزافزون این مراسم شده، تبلیغات رسانه های صهیونیستی و حامی صهیونیست، برای این جشن است. یکی از نتایج این تبلیغات این است که حدود ۴۰ درصد از مردم آمریکا در روز هالووین، لباسهای ویژه این روز را [که به شکل شیطان، غول و چیزهای غیرعادی است] میپوشند و ۱۲ درصد از آمریکاییان، لباسهای هالووین را بر تن حیوانات خانگی خود نیز میپوشانند. با این وجود در این رسانهها هیچ اشارهای به این که هالووین یک مراسم شیطانپرستی است، نمیشود، بلکه از آن به عنوان یک جشن معمولی که در بین کودکان و بزرگسالان محبوبیت زیادی دارد یاد میشود. اما هر انسان منصفی با کمی دقت در مییابد که اسکلت، ماسک دراکولا، زخم مصنوعی روی صورت، ماسکهای گربه و سگ و خفاش، کدو و شلغم نورانی و …، فقط یک جشن معمولی برای تفریح و سرگرمی نیست.
البته این کار رسانههای غربی از دید مسیحیان پنهان نمانده و اعتراض آنها را در پی داشته است. به عنوان نمونه، یک سایت مسیحی با تأکید بر این که «در پس پرده [هالووین] قدرت شیطان است که تقویت میشود»، مینویسد: «هنگامیکه مسیحیت رواج یافت؛ دشمنان کلیسا با تحقیر و آزار مسیحیان در شب هالووین؛ شیطان را میستودند. پرستندگان شیطان، در برابر خانههای خود، جمجمه و صلیب قرار میدادند و در قرون گذشته بر دیوارهای کلیسا، صلیبهای زشت، کشیده و مسیحیان را مسخره میکردند». با این اوصاف باید گفت: شیطانپرستان قدیمی در طی سالیان دراز، بدون اینکه از منشأ شیطانی هالووین حرفی بزنند این مراسم را انجام میدادند، اما شیطانپرستان جدید از اینکه مردم به شیطانی بودن این جشن پی ببرند، ابایی ندارند.
شیطانپرستان جدید، حتی تاریخ مرگ «آنتوان لاوی» را دو روز پس از مرگش؛ یعنی در روز هالووین اعلام کردند تا به مردم بفهمانند که این یک جشن شیطانی است. اعلام خبر مرگ لاوی در روز هالووین به حدی تأثیرگذار بوده که بسیاری به اشتباه میگویند: «روز مرگ لاوی با نام هالووین در آمریکا شناخته میشود». شایان ذکر است که در آمریکا خیلی کم از اسم هالووین استفاده میشود و بیشتر با اسم اصلیاش که «شب شیطان» است، خوانده میشود.[1]