کپی شد
ترون (Tron)
دهه دوم قرن بیست و یک را میتوان به نام دهه ظهور ارزهای دیجیتال در جهان نامگذاری کرد. از سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ میلادی، ارزهای دیجیتال زیادی معرفی شدند که بسیاری از آنها با استقبال عمومی روبرو نشده و از چرخه رقابت با سایرین کنار رفتند و تعداد بالایی از آنها نیز در این چرخه به جایگاه بالایی رسیدند. یکی از ارزهای دیجیتالی که در این میان موفق ظاهر شد، ارز «ترون» بود.
ترون، در سپتامبر سال ۲۰۱۷ میلادی توسط یک سازمان غیرانتفاعی مستقر در سنگاپور به نام Tron Foundation تأسیس شد. مؤسس و مدیرعامل این شرکت، جاستین سان (Justin Sun)، یک کارآفرین چینی است که همچنین بنیانگذار و مدیر عامل PEIWO؛ یک اپلیکیشن محبوب چینی نیز میباشد. تا اوایل سال ۲۰۱۶، سان نماینده ارشد و مشاور آزمایشگاه ریپل (شرکت مادر بلاک چین ریپل) بود. بنیاد ترون دارای دفتر مرکزی در پکن و سانفرانسیسکو است و اعضای تیم آن نیز مستقر در سئول و توکیو هستند.
هدف از ساخت ترون
ترون دارای یک شبکه اینترنت غیرمتمرکز است که سازنده، تلاش زیادی برای دستیابی به آن نموده است. هدف از ایجاد این ارز دیجیتال نیز معرفی این اینترنت غیرمتمرکز میباشد. ساختار این شبکه به یک شبکه جهانی غیرمتمرکز برای به اشتراکگذاری رایگان مطالب در حوزه سرگرمی تبدیل شده است. به عبارت ساده، ترون از تکنولوژی بلاکچین به عنوان بستری برای توسعه بازار جهانی استفاده میکند که این شامل دنیای سرگرمی، رسانه و انواع محتواست (اما به صورت غیرمتمرکز). این بدان معناست که سازمانهای مرکزی فعلی اینترنت (که واسطهای برای سازندگان نیز به حساب میآیند) از این حلقه خارج میشوند (مانند فروشگاه اپل استور،Google Play ،YouTube ،Google ، Facebook و …). این ویژگی، به سازندگان محتوا این امکان را میدهد تا مستقیما با کاربران در ارتباط باشند و سود کار خود را از آنها دریافت کنند (بدون پذیرش ریسک عدم رعایت خط مشیهای یک شرکت).
ارز دیجیتال رسمی ترون، ترونیکس (TRX) نام دارد.[1]
[1]. سایت خانه سرمایه، «شبکه و ارز دیجیتال ترون چیست؟ به همراه قیمت لحظهای آن».